Proizvod omega 3 masne kiseline u kapsulama imaju pozitivni učinak na ljudsko zdravlje, važno ih je uzimati jer smanjuju razinu triglicerida u krvi, smanjuju krvni tlak i sprječavaju nastanak krvnih ugrušaka, te poboljšavaju cirkulaciju krvi. Igraju ključnu ulogu u funkciji mozga, normalnom rastu i razvoju, te mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti, i za jačanje imuniteta.

Masne kiseline su visoko koncentrirane u mozgu i važne su za kognitivni razvoj i ponašanje. Simptomi nedostatka masnih kiselina su umor, slabo pamćenje, suha koža, problemi sa srcem, promjene raspoloženja, depresija, slaba cirkulacija i kod psorijaze i liječenja. Tako između ostalog preporuča se piti riblje ulje masne kiseline jer važne su u razvoju djeteta te prevenciju i terapiju malignih i krvožilnih bolesti, a u novije vrijeme i kod mentalnih bolesti, uključujući depresiju i demenciju.

Vrlo su učinkovite u regulaciji krvnog tlaka

Masne kiseline polazišna su tvar za sintezu prostaglandina, tvari koje snizuju visok krvni tlak, povišenu razinu kolesterola i triglicerida, sprečavaju sljepljivanje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka. Zbog svojih masnih kiselina, preporućljivo je uzimati jer utječu na naše krvne žile da ih opuštaju, omekšavaju i najbolje utječu na naš visoki tlak, koristan je i kod niskog tlaka, regulacija krvnog tlaka.

Time smanjuju rizik od začepljenja krvnih žila i nastanka srčanog infarkta. Poznata je činjenica da eskimsko stanovništvo jedva poznaje ove bolesti te da je njihova prehrana izuzetno bogata ribom i plodovima mora.

Riblje ulje štite krvne žile i srce snižavajući kolesterol

Riblje ulje u kapsulama  za djecu i odrasle, sadrži visoki sadržaj omega 3, najbolje su dragocjene masnoće i imaju vrlo povoljan učinak na zdravlje. Iako se riblje ulje često smatra prirodnim lijekom za kardiovaskularne bolesti, one imaju veću ulogu u snižavanju triglicerida (kolesterola) u krvi, kod osoba koje su uzimale iste, značajno se smanjio kolesterol.

Proizvod Omega 3 koncentrat sadrži koncentrirana riblja ulja visoke čistoće dobivena posebnim visokotehnološkim postupkom molekularne destilacije. Taj se postupak, u odnosu na ranije metode, odvija na niskoj temperaturi čime se visoko vrijedne omega-3 masne kiseline štite od oksidacije.

Kapsule za žvakanje s okusom limuna pogodne su kako za odrasle tako i za djecu, lako se apsorbiraju i ne iritiraju želudac.


www.zdravlje-vitamini.com
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Koncentrat ribljeg ulja (odgovara 1000mg ribljeg ulja)600 mg
Ukupne Omega 3360 mg
EPA (eikozapentaenoična kiselina)180 mg
DHA (dokozaheksaenoična kiselina)120 mg
Upotreba:
3 x 1 kapsula dnevno uz obrok, sažvakati ili popiti s vodom ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: koncentrat ribljeg ulja, glicerin, želatina, aroma (ulje limuna), stabilizator (celuloza), kukuruzni škrob (sumporov dioksid), bojilo (žuti željezov oksid), sladilo (sukraloza)..

Dodatak Prehrani

Napomena: —

Neto količina: 100 žvakačih kapsula po 890 mg = 89,00 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na originalnoj ambalaži. Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: SAD. Ovaj proizvod možete kupiti bez recepta u najboljoj biljnoj ljekarni.


Preporučujemo proizvod i za:

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

  • In Time – za narudžbe iznad 45 € ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
  • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 €
  • GLS – za narudžbe iznad 45 € usluga dostave iznosi 2 €
  • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 €

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 60 €.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije

Možda ćete biti zainteresirani…

Chewable Omega 3 CaliVita za djecu i odrasle kapsule Riblje ulje 1000 mg. Chewable ...

Obavijesti me kada bude dostupno

Kontaktirajte nas