Omega 3 koncentrat kapsule

Koncentrat omega 3 zasićene masne kiseline u kapsulama  imaju pozitivni učinak na ljudsko zdravlje, važno ih je uzimati jer smanjuju razinu triglicerida u krvi, smanjuju krvni tlak i sprječavaju nastanak krvnih ugrušaka, te poboljšavaju cirkulaciju krvi. Igraju ključnu ulogu u funkciji mozga, normalnom rastu i razvoju, te mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Masne kiseline su visoko koncentrirane u mozgu i važne su za kognitivni razvoj i ponašanje. Simptomi nedostatka masnih kiselina su umor, slabo pamćenje, suha koža, problemi sa srcem, promjene raspoloženja, depresija, slaba cirkulacija. Tako između ostalog preporuča se uzimati riblje ulje masne kiseline jer važne su u razvoju djeteta te prevenciju i terapiju malignih i krvožilnih bolesti, a u novije vrijeme i kod mentalnih bolesti, uključujući depresiju i demenciju.

Vrlo su učinkovite u našem organizmu, regulacija krvnog tlaka

Zbog svojih masnih kiselina, preporućljivo je uzimati jer utječu na naše krvne žile da ih opuštaju, omekšavaju i najbolje utječu na naš visoki tlak, koristan je i kod niskog tlaka, regulacija krvnog tlaka. Time smanjuju rizik od začepljenja krvnih žila i nastanka srčanog infarkta. Poznata je činjenica da eskimsko stanovništvo jedva poznaje ove bolesti te da je njihova prehrana izuzetno bogata ribom i plodovima mora. Za optimalnu funkciju živčanog sustava također je potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina pa njihova primjena može dovesti do poboljšanja i u slučaju oboljenja živčanog sustava (multiplaskleroza, poremećaji pažnje i koncentracije kod djece, depresija).

Smatraju se prirodnim lijekom za kardiovaskularne bolesti, no visoku ulogu imaju i u snižavanju visokog ldl kolesterola u krvi, triglicerida.

Pored toga, nezasićene masne kiseline, riblje ulje štite kožu, kosu i lice čine ih ljepšom. Kod osoba koje redovito uzimaju riblje ulje obrambena sposobnost organizma prema infekcijama mnogo je veća, jer je poznato da ove masne kiseline jačaju imunitet. Proizvod Omega 3 CaliVita koncentrat sadrži koncentrirana riblja ulja visoke čistoće dobivena posebnim visokotehnološkim postupkom molekularne destilacije. Taj se postupak, u odnosu na ranije metode, odvija na niskoj temperaturi čime se visoko vrijedne omega-3 masne kiseline štite od oksidacije.

Djeca mogu piti omega 3 kapsule od prve godine 1x dnevno, potrebno je rastvoriti kapsulu, a od 7-8 god. 1-2 dnevno popiti.

Sada prilagođeno i za djecu te se nalaze u obliku kapsula za žvakanje i ugodnog okusa limuna Chewable Omega 3 (link)


www.zdravlje-vitamini.com
Sastav u tri tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Koncentrat ribljeg ulja od toga: 1800 mg
EPA (eikozapentaenoična kiselina) 540 mg
DHA (dokozaheksaenoična kiselina) 360 mg
Upotreba:
Popiti 3×1 kapsulu dnevno s vodom uz obrok ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: koncentrat ribljeg ulja, želatina, glicerin

Dodatak Prehrani

Napomena: —

Neto količina: 100 kapsula = 80 g.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na originalnoj ambalaži. Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: SAD. Ovaj proizvod možete kupiti bez recepta u najboljoj biljnoj ljekarni.


Preporučujemo proizvod i za:

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

  • In Time – za narudžbe iznad 45 € ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
  • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 €
  • GLS – za narudžbe iznad 45 € usluga dostave iznosi 2 €
  • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 €

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 60 €.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije

Možda ćete biti zainteresirani…

Omega 3 CaliVita zasićene masne kiseline Omega 3 koncentrat 100 kapsula...

24,50  U cijenu uključen PDV

ili
Kontaktirajte nas