Posljednjih nekoliko godina došlo je do naglog rasta i ekspanzije uporabe modernih mobilnih telefona i drugih uređaja bežične tehnologije, što je dovelo do toga da je prosječna osoba izložena stalnom i sve većem utjecaju elektromagnetskog zračenja. Elektromagnetsko zračenje je nevidljivo, ali potencijalno može biti štetno za zdravlje. CaliVita® Electronics razvila je E-Protect liniju proizvoda s ciljem pružanja zaštite od štetnih učinaka elektromagnetskog zračenja (EMZ).

E-Protect samoljepljivu foliju potrebno je zalijepiti direktno na sam elektronički uređaj. Na poleđini ili na bateriji mobitela,, za prijenosna računala, monitore, mikrovalne pećnice, upravljačke ploče automobila itd. Preporučamo korištenje jednog filma na svakom uređaju koji koristite!

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

  • In Time – za narudžbe iznad 45 € ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
  • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 €
  • GLS – za narudžbe iznad 45 € usluga dostave iznosi 2 €
  • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 €

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 60 €.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije
Elektromagnetsko zračenje zaštita CaliVita Zaštita od elektromagnetskog z...

15,00  U cijenu uključen PDV

ili
Kontaktirajte nas