Aquarion izvor čiste filtrirane vode

Od pradavnih vremena ljudi znaju za ljekovita svojstva koja voda može imati, a znanost je potvrdila da voda koja se pojavljuje u prirodi (izvorska voda, ledenjaci) zaista može biti živa i ljekovita. Koja su to svojstva žive vode? Bogata je kisikom, negativno nabijenim česticama (elektronima), lužnata je i organizirana u male organizacijske jedinice (klastere).

Upoznajte Aquarion CaliVita prijenosni ionizator vode, ionizator/filter vode s pet titan platinastih ploča i vrhunskim BioStone filterom. Uređaj koji, osim što čisti, mijenja vodu iz vaše slavine, omogućujući vam da u vlastitom domu svakodnevno pijete vodu sa svojstvima izvorske, žive vode. Ionizator i alkalizator vode je uređaj spojen na izvor slavinske vode koji provodi filtriranje i elektrolizu vode za piće. Istovremeno uz stvaranje alkalne vode, Aquarion kroz drugu cijev ispušta i tzv. kiselu vodu, koja se stvara kao druga frakcija elektrolize i koja služi za vanjsku primjenu. Vrlo je dobra za našu kožu, a posebno se preporučuje osobama koje imaju problema sa gljivicama. Kod zamjene filtera možete kupiti dvije vrste filtera: Aquarion Biostone Ultrawater filter calcium i Aquarion Biostone Basic filter calcium.

BioStone ultra fini filter

Aquarion opremljen BioStone ultra finim filterom, koji predstavlja vrhunac filtracije vode u kućanstvu danas. BioStone je višeslojan filter koji se sastoji od vrlo fine membrane sa šupljim vlaknima – ista tehnologija koja se koristi za dijalizu – koja uklanja najsitnije čestice, kemikalije, pesticide, bakterije, protozoe, viruse, teške metale i klorne spojeve do 0,01 µm.

Biostone filter sadrži i koraljni kalcij. Ovaj nevjerojatan sastojak godinama je već priznat u Japanu zbog svojih ljekovitih svojstava, a djeluje tako da dodaje kalcij, magnezij i minerale u tragovima u vodu. Tu je i aktivni ugljen presvučen srebrom za dodatnu filtraciju.

Poludragi kamen turmalin, koji prirodno emitira dugo infracrveno zračenje koje potiče stvaranje negativnih iona čak i prije ionizacije vode, čime voda dobiva svojstva koja ima izvorska voda kada na nju djeluje sunce kao glavni izvor dugih infracrvenih zraka.

 

Biostone filter

Redovito pijenje Alkalne ionizirane vode:

 • poboljšava hidrataciju stanica te ubrzava izlučivanje toksina iz organizma
 • smanjuje se suvišna količina kolesterola u krvi
 • pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
 • sportašima i rekreativcima pospješuje apsorpciju kisika u krvi te se ubrzava i skraćuje vrijeme oporavaka poslije povećane tjelesne aktivnosti
 • pomaže u regulaciji razine šečera u krvi
 • regulira krvni tlak te ga dovodi u ravnotežu
 • rješavamo se osjećaja umora, premorenosti i pospanosti
 • zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja

 

Ionizirana alkalna voda u vašem domu

Izvor je mladosti – Aquarion – prijenosni ionizator vode uz filtraciju vode odstranjuje štetne čestice i pospješivanje njene strukture – dodatno ionizira vodu. Na taj način u vašem domu možete proizvesti zakiseljenu vodu – ionizira u zakiseljenu vodu.

 •  Ionizirana alkalizirana (alkalna) voda pogodna je za piti (može se koristiti dugo bez ogranićenja). Sadrži puno hidroksid iona (OH- ), tako da može vezati slobodne radikale, pa je stoga učinkoviti antioksidans. Izvrsno alkalizira tijelo, čime pomaže u održavanju njegove kiselo-bazne ravnoteže te je idealna dopuna detosikacijskim kurama.
 • Ionizirana zakiseljena voda isključivo je za vanjsku uporabu! Npr. za njegu kože, u slučaju dermatomikoze, ili kao kapi za nos; a kod viših razina kiselosti za dezinfekciju površina, bez kemikalija

S Aquarionom, uređajem za ionizaciju i pročišćavanje vode, dobivamo čistu, ioniziranu vodu. Uz njegovu pomoć, ne samo da možemo jednostavno pročistiti vodu (kontaminiranu kemikalijama / klorom / mikroorganizmima itd.), već je možemo ionizirati i alkalizirati, što blagotvorno i pomlađujuće djeluje na naš organizam.

Kiselost organizma simptomi

 • Simptome kiselosti organizma primjetiti ćete promjenama na usnoj šupljini i usnama, ispucali kutovi usana, česte upake grla, čirevi, osjetljivost zuba hladno/toplo.
 • Kod probavnih organa povečana želučana kiselina, čirevi, gstritis, žgaravica, nadutost trbuha.
 • Promjene na koži i kosi, koža koja se lako iritira, ispucani i lomljivi nokti, suha i beživotna kosa.
 • Kiselost organizma utječe i na mentalne i emocionalne promjene, depresija, tjeskoba, nervoza, nemotiviranost, osjetljivost na razne zvukove na koje prije niste bili.

Da biste izbjegli ili znatno ublažili kiselost organizma uz promjenu jelovnika, prehrane preporučljivo je piti alkalno ioniziranu vodu. Aquarion je pravo riješenje za to, siguran i pouzdan za sve generacije.

Kiselost organizma uzrok mnogih bolesti

Biokemijska ravnoteža kiselina i lužina (pH) u našem organizmu ključna je za održavanje unutarnje harmonije organizma. Kiselost u našem organizmu, malo po malo oštećuje naše stanice, tkiva i organe. Protiv tog zakiseljavanja naše se tijelo bori neutralizacijom nastalih kiselih spojeva, a u tome glavnu ulogu imaju bubrezi i pluća.

Suvremen neaktivan život (plitko disanje) čini nas podložnima zakiseljavanju, jer se organizam ne uspjeva u cijelosti riješiti CO2 kao nusproizvoda stvaranja energije. Iskustva govore da ionizirana i alkalizirana (alkalna) voda koju dobivamo iz Aquariona idealna je za zaustavljanje procesa zakiseljavanja tijela, pomaže uklanjanje kiselih tvari do sada akumuliranih u tijelu, čime stvaramo preduvjete za očuvanje vitalnih procesa i organa (bubrezi, pluća, srce, mozak, jetra…) te samoobnavljanje organizma.


NAČINI PLAĆANJA:

 • Premium Visa – do 6 rata
 • Mastercard®, Maestro Zagrebačke banke – do 12 rata
 • Diners – do 12 rata

Za detalje nas kontaktirajte na: 091 930 14 16

Garancija na uređaj – 12 mjeseci.
Filter se vrlo jednostavno mijenja nakon 5000 litara (indikator).
Jednostavno spajanje na slavinu. (U paketu se nalaze kompletna uputstva te DVD sa primjerima). Postoji mogućnost i naše montaže.


Aquarion koje su još ostale prednosti ionizacije

 • Voda manjih klastera – bolja hidratacija stanice

U običnoj slavinskoj vodi nalazimo 12 – 18 molekula vode povezanih u klaster. Ovako organizirana voda teško ulazi u stanicu, a posljedica toga je slabija hidratacija. Ionizirana lužnata voda ima 6 – 8 molekula vode i do 6 puta veću hidratacijsku sposobnost, a naziva se mikroklaster voda ili mikrovoda.

Konzumacijom mikrovode povećava se sposobnost otapanja tvari, pa je i djelotvornost metabolizma višestruko učinkovitija, što se odražava i na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela zbog njihovog bržeg otapanja. Tako se konzumacijom ionizirane lužnate vode daleko uspješnije čiste i krvne žile. Jedan od zabilježenih pozitivnih učinaka je i rješenje problema zatvora, bubrežnih kamenaca, aterosklerotskih plakova itd

 • Voda s više kisika

Aquarion ionizacijom povećava sadržaj kisika koji je, u usporedbi s vodom iz slavine, 2 – 3 puta veći. Više kisika znači više energije, bolju neutralizaciju i uklanjanje škodljivih tvari iz organizma.

 • Voda puna elektrona – voda antioksidativnog svojstva

Aparat za alkalizitanje vode Aquarion ionizacijom stvara vodu koja je, za razliku od slavinske vode, vode dobivene u pročišćivačima na bazi reverzne osmoze, destilirane vode, ozonirane vode i vode iz boca, puna negativno nabijenih čestica, a samim time i elektrona.

Ti elektroni našem organizmu služe u procesima neutralizacije štetnih slobodnih radikala. Kako znamo da su slobodni radikali pokretači degenerativnih promjena i oštećenja na stanicama, a time i pokretači bolesti, možemo zaključiti da voda iz Aquariona svojim antioksidativnim svojstvima pokazuje ljekovitost.

Aquarion stvara vodu koja ima negativni oksidoredukcijski potencijal (-ORP). Primjerice ORP slavinske vode iznosi od +100 do +200 mV, što znači da je siromašna negativno nabijenim česticama, a ORP vode iz Aquariona iznosi od -100 do -300 mV, što znači da je bogata negativno nabijenim česticama.

Čitajuči vjerujem da ste shvatili koliko je važna voda, ali ne bilo koja voda več alkalna ionizirana voda dobivena kroz najsuvremenijji aparat Aquarion Calivita, koristeči takvu vodu možete biti sigurni da pijete zdravu vodu i mislite na svoje zdravlje.

Prilikom kupnje Aquariona dobivate 1.128,00 Kn popusta za osobnu potrošnju.!

PROMIJENITE VODU KOJU PIJETE I PROMIJENITI ĆETE SVOJ ŽIVOT.!

Upoznajte prednosti u korištenju Aquarion uređaja, pozitivan utjecaj na vaše zdravlje jer pijete visoku kvalitetnu izvorsku vodu.


Preporučujemo proizvod i za:

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

 • In Time – za narudžbe iznad 45 € (339,05 kn) ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
 • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 € (30,13 kn)
 • GLS – za narudžbe iznad 45 € (339,05 kn) usluga dostave iznosi 2 € (15,07 kn)
 • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 € (45,21 kn)

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 55 € (414,40 kn).

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Filter za vodu Aquarion CaliVita”

Možda ćete biti zainteresirani…

Aquarion CaliVita alkalna i ionizirana voda bogata kisikom Filter za vodu Aquarion CaliVi...

Kontaktirajte nas