U Aquarionu se nalazi najsuvremeniji filter za filtriranje vode, BioStone basic calcium filter. Filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, s time da ne mijenja okus i miris vode. BioStone filter je 0.01 mikronski filter, to je višefazni filter od netkanih vlakana, s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina.

Mineral Turmalin

Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrvene valove, ujedno smanjuje površinsku napetost vode. Nova generacija Aquarion filtera, višeslojni BioStone filteri napravljeni su posebnom tehnologijom što im omogućava uklanjanje 99,9% nečistoća. Filtracijom se uklanjaju polutanti (kemikalije, pesticidi), bakterije, protozoe, teški metali, klor. BioStone basic calcium filter napravljen je od više komponenti koje zajedno stvaraju eksponencijalni sinergistički učinak koji im omogućuje puno bolju razinu filtracije od bilo kojeg drugog filtera slične veličine.

BioStone filter vraća u vodu za zdravlje neophodne minerale: kalcij,magnezij i kalij.

Snaga filtera

Komponente filtera:

  • Turmalin je u obliku izuzetno tvrdih, sporo-otapajućih biokeramičkih perlica. Ovaj poludragi kamen prirodno odašilje dugo infra-crveno zračenje čijim se djelovanjem na molekule vode smanjuje površinska napetost. Turmalin je prirodan izvor negativnih iona i dugog infracrvenog zračenja kojima djeluje na vodu, a ona prenosi na naše stanice.
  • BioStone pojačivač – biokeramičke (CaSO₃) perlice za sporu eluaciju, tj. ispiranje zadržanih sastojaka, a služe za uklanjanje klora, kloramina i određenih teških metala.
  • Zaštita od kamenca je polifosfat, poznato i vrlo učinkovito sredstvo protiv kamenca. Nalazi se u obliku perlica te pomaže zaštiti ionizator od oštećenja koja uzrokuje tvrda voda.
  • BioStone ugljikov blok s dodatnom impregancijom – sastoji se od sinteriranog bloka ugljikovih čestica (čvrsto staljene čestice ugljika u sitno-poroznu masu) s porama od samo 3 mikrona. Zahvaljujući tome omogućava vrhunsku filtraciju u odnosu na obične ugljikove ekstrudirane blokove, a sam oblik bloka sprječava stvaranje kanala koji su se znali pojaviti u GAC filterima (granulirani aktivni ugljen). Prije nego što se ugljikove čestice stale pod visokom temperaturom, impregniraju se prirodnim srebrom s namjenom sprečavanja rasta bakterija u vremenu između upotrebe uređaja.
  • Elektrostatski sedimentni štit (zapreka) – tanki elektrostatski omot satkan od polipropilenskih vlakana koji predstavlja mehaničku prepreku taloženju, odnosno hvata talog.

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

  • In Time – za narudžbe iznad 45 € ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
  • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 €
  • GLS – za narudžbe iznad 45 € usluga dostave iznosi 2 €
  • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 €

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 60 €.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije

Možda ćete biti zainteresirani…

Zamjenski Aquarion Biostone Basic filter calcium CaliVita Aquarion zamjenski višeslojni ...

99,50  U cijenu uključen PDV

ili
Kontaktirajte nas