Prirodno sredstvo za čišćenje cijelog kućanstva

Dosta vam je sredstava za čišćenje punih kemikalija za koja svi znamo da mogu naštetiti našem zdravlju, kemijske aktivne tvari koju mogu uzrokovati trenutne ozlijede, alergije, osipe i upale mukozne membrane ili čak astmu. Ako se borite s prljavštinom i kako oprati masna stakla i prozore da sijaju, najbolja su ekološka i djelotvorna su jednako kao sredstva puna kemikalija, a osjećat ćete se mnogo bolje pri čišćenju i pogledu na rezultate.
Razmislite. Nema potrebe za korištenjem tako velikog broja opasnih tvari! Korištenjem CaliGreen linije proizvoda održat ćete visoku higijenu svog doma bez nepotrebnog zagađenja voda i okoliša.

CaliGreen universal – prirodno sredstvo za bezbrižno čišćenje kućanstva za vas i vašu obitelj. Dokazano je dermatološki siguran i nježan za kožu. Ne sadrži umjetne boje, mirise, konzervanse ni petrokemikalije, u proizvodnji nije korištena nanontehnologija ni genetski inženjering. Organski sastojci su biorazgradivi, 100% sastojaka je prirodnog podrijetla.

Prikladno za čišćenje svih perivih površina pločica, podova, lakiranih površina, radnih ploča, kuhinjskih ormarića i plastičnih površina.

Zašto koristiti CaliGreen proizvode?

 • sadrži 100% prirodne biorazgradive sastojke
 • ne sadrži fosfate
 • ne sadrži klor ni sintetske aditive
 • ne sadrži sirovine petrokemikalija ili GM materijale
 • ne sadrži životinjske sastojke
 • nije testiran na životinjama
 • u ambalaži napravljenoj od reciklirajućeg materijala
 • ne sadrži umjetne boje i mirise, sadrži samo prirodne mirise
 • prirodno sredstvo za čišćenje i pranje stakla i prozora bez tragova i mrlja

Proizvedeno u Njemačkoj prema najvišim ekološkim standardima kvalitete.

EKOLOŠKA VISOKA KVALITETA S CERTIFIKATIMA

Certifikati: Ecogarantie, Vegan Society

Ekološki prirodno sredstvo za čišćenje kućanstva CaliGreen ima 100% prirodne biorazgradive sastojke koji učinkovito i temeljito čiste, a istovremeno su sigurni za uporabu jer ne iritiraju kožu što potvrđuju i istraživanja i dermatološki testovi provedeni na institutu za dermatološka istraživanja. Svi CaliGreen proizvodi su veganski i imaju certifikat Ecogarantie® koji jamči da proizvod ispunjava stroge zahtjeve u pogledu ekološke kvalitete.

Uputa za uporabu: Razrijediti 1 jušnu žlicu (10 ml) u 5 l vode. Visoko koncentrirano – nemojte predozirati. Prije uporabe provjeriti djelovanje proizvoda na skrivenom dijelu površine.

Čistite sa ekološkim sredstvima i po mogućnosti redovito i trenutno! Iako učinkovitost ekoloških sredstava za čišćenje može malo zaostajati za tradicionalnim sredstvima koja sadrže opasne tvari, ako čistimo redovito i intenzivno, nećemo morati dodatno trovati našu okolinu jakim kemikalijama! CaliGreen universal je visoko koncentrirano prirodno sredstvo za čišćenje kućanstva koje sadrži alkohol, sodu, mliječnu i limunsku kiselinu koji čiste na ekološki prihvatljiv način.
Budimo savjesni – ostavimo prirodu našim potomcima kakvom smo sami naslijedili!


Aktivni sastojci: <5% anionski tenzidi (sulfati biljnih masnih alkohola), neionski tenzidi (biljni šećerni tenzidi)
Sastojci: voda, alkohol, natrijev klorid, soda, limunska kiselina, mliječna kiselina.

Pažnja!
Uzrokuje jako nadraživanje oka. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite spremnik na prikladno mjesto samo potpuno prazan.

Dostava

Narudžbe se šalju žurnom kurirskom službom GLS i In Time od vrata do vrata na željenu adresu. Brza dostava Calivita proizvoda na vašu kućnu adresu je 1-3 radna dana, a na otoke 1-4 radna dana. Prilikom slanja paketa zaprimit ćete SMS sa detaljima dostave, a prije preuzimanja djelatnici iz kurirske službe će Vas kontaktirati radi dogovora o vremenu i detaljima preuzimanja paketa.

Cijena dostave

 • In Time – za narudžbe iznad 45 € ostvarujete besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj
 • In Time – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 4 €
 • GLS – za narudžbe iznad 45 € usluga dostave iznosi 2 €
 • GLS – za manje narudžbe usluga dostave iznosi 6 €

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

2. Po ponudi – (internet bankarstvo, virman, opća uplatnica)
Po zaprimljenoj narudžbi e-mailom ćemo Vam odmah poslati ponudu sa brojem žiro računa, pozivom na broj te iznosom koji možete uplatiti internet bankarstvom ili u poslovnicama banaka/fine.
Potvrdu o uplati pošaljite na info@zdravlje-vitamini.com, kako bi Vam se proizvodi poslali odmah!

3. Kreditne, debitne kartice

Premim Visa, Diners, MasterCard, Maestro, Visa, Amex – Kartično plaćanje moguće je na iznos veći od 60 €.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije
Cali green CaliVita Prirodno sredstvo za čišćenje kućanstva Eko sredstvo za čišćenje CaliG...

5,30  U cijenu uključen PDV

ili
Kontaktirajte nas